Gediz Ticaret Meslek Lisesi'nde 'Turizm Haftası” Kutlama Etkinliği

Gediz Ticaret Meslek Lisesi’nde, bu yıl 15-22 Nisan 2014 tarihleri arasında 38’inci kez kutlanacak olan “Turizm Haftası” etkinlikleri çerçevesinde kutlama programı düzenlendi.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi'nde 'Turizm Haftası” Kutlama Etkinliği

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Salonunda gerçekleştirilen program, Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürü Bayram Sarı, konuşmasında, “Toplumumuzda turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl “Turizm Haftası” kutlanmaktadır. Biz de ilçemiz ve ülkemiz turizmine katkı sağlamak amacıyla bu yıl 15-22 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılan kutlama etkinlikleri için güzel bir program hazırladık” dedi.

Programda, Ticaret Meslek Lisesi Turizm ve Gezi İnceleme Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı şiirler okundu ve Türkiye’yi tanıtıcı video gösterimi sunuldu. Kutlama programının ardından Okul Aile Birliği ve okul yönetiminin gayretleriyle yapılan Öğretmenler Odasının açılışı yapıldı. Öğretmenlerin çalışmalarını daha iyi şartlarda yapabileceği ve dinlenebileceği modern Öğretmenler Odasının açılışı İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından gerçekleştirildi.

Daha sonra tüm katılımcılarla birlikte mahalle halkına, komşu okul öğrencilerine ve yoldan geçen vatandaşlara Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hazırlanan lokma ikram edildi.

Programa, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve Şube Müdürleri, Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, bazı okulların yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA