Çalıkuşu 27. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Çalıkuşu 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Türk Edebiyatı'nın önemli eserlerinden olan ve Kanal D'de yeniden hayat bulan Çalıkuşu dizisinin 27. bölümü 19 Nisan akşamı Kanal D'de ekranlara gelecek.

Çalıkuşu 27. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Çalıkuşu Dizisi 27. Bölüm özeti:

Kamran'ın itirafı
Kanal D'nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu”nun bu bölümünde; Kamran'ın beklenmedik itirafı Feride'yi şoke ediyor.

ÇALIKUŞU 27. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kamran'ın beklenmedik itirafı Feride'yi şoke eder. Perişan ve acı içindedir. Mektebi terk eder. Bu haberi alan konak halkı, onların ayrılmaması için bir araya gelirler.

Geçmişte, Feride'ye haksızlık yaptığını düşünen Besime Hanım da oğluyla yeğeninin mutluluğu için çabalar. Gebe olan Necmiye, istemediği bu bebekten kurtulmanın yollarını ararken Besime Hanım'a yakalanır. Annesi şefkatle kucaklar kızını ve çare bulmaya çalışır. Seyfettin Bey'den Necmiye'nin bu durumunu gizlerler.

Bu arada, bir süredir hasta olan Neriman'ın durumu ise hala belirsizdir. Herkesin bildiği ama sır olarak sakladığı gerçekleri en son öğrenen Feride, herkese kırgın ve kızgındır. Kalbi ile vicdanı arasında kalır. Ve kararını verir. Adımları, onu geleceğe taşıyacaktır.