Başbakan Erdoğan: Bozkurt işareti hafızalardan silinmez

Başbakan Erdoğan, seçimlerden önce Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yaptığını hatırlatarak "CHP Genel Başkanı’nın yaptığı bozkurt işareti hafızalardan silinmez. Bakıyorsunuz nerede ne yaptığı belli değil." dedi.

Başbakan Erdoğan: Bozkurt işareti hafızalardan silinmez
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Başbakan Erdoğan'ın gündeminde muhalefet partileri ve paralel yapı vardı.

'BİZ UNUTSAK DA MİLET UNUTMAZ'
Muhalefetin paralel yapıyla birlikte hareket ettiğini kaydeden Başbakan Erdoğan, 'Demokrasi tarihimizin en ahlak dışı saldırılarının sergilendiği süreci biz asla unutmayacağız. Muhalefet partilerine dikkat edin; hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Gündemi farklı yerlere çekerek seçim öncesi yapılanları unutturmaya çalışıyorlar. O yapılanların üzeri örtülemez. CHP genel müdürünün Türkiye düşmanı o hain örgütle yaptığı iş birliğini biz unutsak da millet unutmaz.' dedi.

'BOZKURT İŞARETİ HAFIZALARDAN SİLİNMEZ'
Sözlerinin bir bölümünde Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş için oy isterken bozkurt işareti yapmasına değinen Erdoğan, 'Ankara caddelerinde CHP Genel Başkanı'nın yaptığı bozkurt işareti hafızalardan silinmez. Bakıyorsunuz nerede ne yaptığı belli değil.' ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BOZKURT İŞARETİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara mitinginde MHP'den CHP'ye geçen Ankara adayı Mansur Yavaş'la halkı selamlamıştı.  Kılıçdaroğlu'nun kendisine bozkurt işareti yapan vatandaşlara aynı şekilde bozkurt işareti yaparak cevap vermesi oldukça konuşulmuştu.

Başbakan Erdoğan: Bozkurt işareti hafızalardan silinmez