Vali Barut, Sesob’u Ziyaret Etti

Sivas Valisi Alim Barut, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti.

Vali Barut, Sesob’u Ziyaret Etti

Vali Alim Barut, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine iade-i ziyaretlerde bulunduğunu belirterek, esnaf teşkilatının çalışmaları hakkında Birlik Başkanı Beşir Köksal’dan bilgi aldı. Fırsat buldukça merkez ve ilçelerde ziyaretlerde bulunduğunu dile getiren Vali Alim Barut, Sivas’ın güzel bir şehir olduğunu belirterek, Cumhuriyetin temelinin atıldığı bu kenttin gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte hizmet edeceklerin kaydetti.

Toplumun temel taşının esnaflar olduğunu vurgulayan Vali Alim Barut, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin üyelerine hizmet ettiğini, derdine, sevincine ortak olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, esnaf teşkilatının merkez ve ilçelerde 33 odası ve 25 bin üyesiyle esnaflara hizmet etmeye gayret gösterdiklerini dile getirerek, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak başta valilimiz olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. valiliğimiz ve belediyemiz öncülüğünde yapılan etkinliklerde teşkilat olarak yer alıyor ve destek veriyoruz” dedi.

Köksal, ziyaret anısına Vali Barut’a tarak, kalem, bıçak’tan oluşan set hediye etti.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Kaynak: İHA