Muratpaşa Belediye Başkan Uysal Açıklaması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "CHP'nin yerel seçimlerde aldığı sonuç yeterli değildir. Ülke genelindeki oy oranı bizleri tatmin etmemiştir" dedi.

İlçedeki bir restoranda basın mensupları ile bir araya gelen Uysal, yerel seçimler öncesinde basın mensuplarının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür amacıyla toplandıklarını söyledi.

Seçimden önce vaat ettiği gibi açık, şeffaf ve bütün vatandaşlara eşit yaklaşan bir belediye olacaklarını belirten Uysal, bu konuda bütün hazırlıkları yaptıklarını, basın mensuplarından destek beklediğini anlattı.
Belediyede kendilerine uygun bir ekiple çalışmak durumunda olduklarını dile getiren Uysal, "Yeni bir ekiple çalışmak, her gelen yönetimin hakkıdır. Bu değişimler ve işten çıkanlar olacaktır ama 'şu kadar kişilik liste yapıldı, bunlar işten çıkarılacak' diye bir şey yok. Bir yapılanma süreci yaşayacağız" diye konuştu.

Uysal, bir gazetecinin CHP'nin yerel seçimde aldığı sonuçları değerlendirmesini istemesi üzerine şöyle konuştu:
"CHP'nin yerel seçimlerde aldığı sonuç yeterli değildir. Ülke genelindeki oy oranı bizleri tatmin etmemiştir. Partimiz bunu kendi içinde değerlendirip gerekli sonuçları çıkaracaktır. Hep beraber daha iyisi nasıl olabilir diye parti üyelerimizle çalışmak zorundayız."
Toplantıya, CHP Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA