Mihrap Yerinde 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Mihrap Yerinde 1. Bölüm fragmanı yaıynlandı. Show Tv ekranlarının yeni dizisi Mihrap Yerinde 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte Mihrap Yerinde 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Mihrap Yerinde 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Mihrap Yerinde Dizisi 1. Bölüm özeti:

Yakında seyirciyle buluşması planlanan Mihrap Yerinde'nin oyuncu kadrosundan bir çok başarılı isim var. Yasemin Yalçın, Zafer Alagöz ve Kadir Çöpdemir'in başrollerini paylaştığı diziye genç ve güzel bir oyuncu da dahil oldu. Pis Yedi dizisinin güzel oyuncusu Melisa Babadağ'da Mihrap Yerinde'nin kadrosuna katıldı. Mihrap Yerinde dizisinin konusu ise şöyle:

MİHRAP YERİNDE 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Mahallesindeki Sado'ya aşık olan Mihrap, ailesinin baskısı ile zengin galerici Ahmet ile evlenir. Mihrap, Ahmet'le evlenince lüks bir hayat sürmeye başlar, bir kızı ve bir de oğlu olur. Fakat yıllar sonra eşi Ahmet iflas eden ve ortadan kaybolur.

Mihrap ise yıllardır gitmediği mahallesine geri dönme kararı alır fakat artık hiç bir şey bıraktığı gibi değildir. Hem komik hem hüzünlü hikayesiyle Mihrap Yerinde seyirciyi ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Mihrap Yerinde çok yakında Show TV ekranlarında olacak.