Kaymakam Kılıç'tan, Teşekkür Belgesi

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, görev yaptığı sürece çalıştığı muhtarlara, belediye başkanlarına ve il genel meclisi üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Kılıç, Sorgun'da göreve başladığı 2010 yılından bu yana tüm muhtarlar ve belediye başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını ve birçok zorluğun üstesinden beraber geldiklerini, bu yüzden de teşekkür belgesi vermeye karar verdiklerini söyledi.

İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen törende kaymakam Kılıç, 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin çok sakin bir ortamda geçtiğini, hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığını belirterek şunları anlattı:
"Son seçimlerde bazı İl Genel Meclisi üyesi, muhtar ve belediye başkanı arkadaşlarımız seçilemediler. Onlarla yaklaşık 3,5 yıldır birlikte çalıştık. Bir çok önemli projelere imza attık. Onların yerine yenileri geldi. Yeni seçilen arkadaşlarımızla da uyum içerisinde çalışacağımızdan benim kuşkum yok. Ben yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum, eskilere de teşekkür ediyorum."
Kaymakam Kılıç, tüm İl Genel Meclisi üyeleri, muhtar ve belediye başkanlarına teşekkür belgesi verilmesinin Yozgat'ta bir ilk olduğunu, bu uygulamanın diğer ilçelere de örnek olacağını söyledi.

Konuşmaların ardından, 9 İl Genel Meclisi üyesi, 125 muhtar ve 11 belediye başkanına tören ile teşekkür belgeleri verildi.

Törene Kaymakam Levent Kılıç'ı yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz, daire müdürleri, belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA