Karatay Belediyesi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Karatay Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce düzenlenen hizmet içi eğitim programında iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildi.

Tatlıcak Tesisleri'nde gerçekleşen seminerde, Şenay Zeybek katılımcılara, çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hakları, çalışma saatleri, izin süreleri ve meslek hastalıkları konularında bilgi verdi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, insanların ihtiyacı olduğunda belediyeyi kendine daha yakın hissettiğini ve yanında aradığını, bu nedenle kendilerinin de vatandaşa hizmet için gayret sarf ettiklerini vurguladı.
Belediyeciliğin önemli bir kavram olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, sadece belli bir yere hizmet edilmediğini ve belediyeyi ilgilendiren her konuda vatandaşa hizmet ettiklerini belirterek çalışma temposuna göre de belediye çalışanlarının stres altında olduğunu ifade etti.

Hançerli; yapılan işin değerini bilmek ve çalışanların kendilerine işe verebilmeleri açısından düzenlenen seminerlerin yararlı olacağını düşündüğünü dile getirdi.
 
Kaynak: AA