Güce'de Akpınar İlköğretim Okulu'na Okuma Salonu Açıldı

Akpınar İlköğretim Okulu'na okuma salonu açıldı.

Öğretmen Atanur Ata, öğrenciler ve velilerin destekleriyle oluşturulan okuma salonunun açılışına Kaymakam Yavuz Akyol, Garnizon Komutanı Bülent Bayram Akkoyun, İlçe Emniyet Amiri Ferit Öge, Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, İlçe Özel İdare Müdürü İbrahim Kılıç, SYDV Müdürü Özcan Yerlikaya, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kaymakam Akyol, ilçenin en önemli sorunlardan birinin eğitim alanındaki eksiklikler olduğunu ve görevde bulundukları sürece bu eksiklerin giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Amaçlarının eğitim kalitesini yükselterek öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve akademik başarılarını yükseltmek olduğunu belirten Akyol, "Öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılmasında, okulların sorumluluğu büyüktür. Öğrencilerimizin, bilginin kaynağı olan kitaplara kolay ulaşmalarını sağlamayı hedeflediğimiz projemizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Okuma salonunun açılışında yoğun emek sarf eden öğretmen Atanur Ata'ya teşekkür ederek hediye veren Akyol, açılıştan sonra öğrencilere de hediye dağıttı.

Kaynak: AA