Esogü’de Tanıtım Günü 2014 Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) ESOGÜ Tanıtım Günü 2014 etkinliği düzenlendi.

Esogü’de Tanıtım Günü 2014 Etkinliği

ESOGÜ Rektörlüğü tarafından lise ve dengi okul öğrencilerine üniversiteyi tanıtmak ve meslek seçimlerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen etkinlik, ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kent merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden yoğun öğrenci katılımı sağlanan etkinliğin açılışında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Konuk, ESOGÜ’nün bilgiyi değere dönüştüren, toplumsal sorunlara duyarlı, hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınmış bir üniversite olduğunu söyledi.

44 yıllık geçmişe sahip ESOGÜ’nün çok önemli bilimsel ve teknolojik birikime kavuştuğunu ifade eden Prof. Dr. Adnan Konuk, “Üniversitemiz eğitim-öğretimde de önemli başarılar elde etti” dedi.

Prof. Dr. Konuk, ESOGÜ’deki eğitim-öğretim hakkında genel bilgiler verdikten sonra seslendiği öğrencilere, üniversite tercihlerini yapmadan önce iş imkanlarını da göz önünde bulundurarak meslek seçimi yapmaları ve üniversite seçerken de gidecekleri şehrin özelliklerini öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından öğrenciler; fakülteler, yüksekokullar, meslek yüksekokulları ve diğer birimlerin kendilerini tanıtmak üzere açtığı stantları gezerek görevli personelden bilgi aldılar.
Kaynak: İHA