Eski kız arkadaşına satırla saldırdı

Kocaeli Üniversitesi'nde meydana gelen olayda bir kız, eski sevgili tarafından silahla tehdit edildikten sonra satırla ensesinden ve elinden yaralandı.

Eski kız arkadaşına satırla saldırdı
Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde S.P. (23) isimli öğrenci eski sevgilisi S.K. ile karşılaştı. Bir süre tartışan ikiliden S.K. üzerindeki silahla S.P.'yi tehdit ettikten sonra üzerindeki satırla ensesinden ve elinden yaraladı. Saldırıdan sonra S.P. kanlar içinde kalırken, saldırgan eski sevgili güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı haldeki S.P. ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik personeli tarafından gözaltına alınan S.K. polis ekiplerine teslim edilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

S.P.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, üniversitede yaşanan güvenlik zafiyeti akıllarda soru işareti bıraktı. Öğrencilerin silahla ve satırla üniversiteye girebilmeleri diğer öğrencileri de tedirgin etti. Bazı öğrenciler yaşanan bu güvenlik skandalına tepki gösterirken, güvenlik ekipleri basın mensuplarına görüntü aldırmak istemedi. Gözaltına alınan S.K.'nin üzerinden ruhsatsız tabanca ile satır ele geçildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA