Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy Açıklaması

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, ''91 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en zorlu Mahalli İdareler Seçimleri milletimizin yüksek katılımıyla yapılmıştır" ifadesini kullandı.

Toksoy, yaptığı yazılı açıklamada görevi aldığı günden bu yana şahsı ve partisi olarak 30 Mart'ta milli iradenin verdiği mesajın ve yüklediği sorumluluğun her yönüyle farkında ve bilincinde olduklarını belirtti.

Bundan sonraki adımlarını, alacakları kararları, izleyecekleri yol ve yöntemleri seçimlerde çıkartıkları neticelere göre somutlaştıracaklarını ve sağlamasını yapacaklarını ifade eden Toksoy, açıklamasında şunlara yer verdi:
''91 yıllık Cumhuriyet tarihimizin en zorlu Mahalli İdareler Seçimleri milletimizin yüksek katılımıyla yapılmıştır. Seçimlerde halkın yüzde 39,5'in oyunu alarak yerel iktidara çıkmış bulunmaktayız. Dörtyollu hemşerilerimiz huzur, refah, güvenlik ve istikrar arayışlarını sandığa yansıtarak Dörtyol'da iktidara ihtar olarak faturalandırılmıştır. Diğer siyasi partilere oy veren değerli hemşerilerimizin de belediye başkanı olduğumuzu ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel yönetimlerdeki farkını ve üstünlüğünü en iyi şekilde temsil edip bize verilen yetkiyi ahlak, vicdan ve adalet zemininde sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ayıran değil bütünleştiren, dışlayan değil kucaklayan, uzaklaştıran değil yakınlaştıran, kavga eden değil barıştıran bir düşünceyle başarımızın daim kılınacağının kanaatindeyim.''
Toksoy, alacakları her kararda milli ve manevi değerlerin belirleyici ve hakim olacağını kaydetti.


Kaynak: AA