Çorum'da Silahlı Kavga Açıklaması

Osmancık ilçesinde kadın meselesinden çıktığı öne sürülen kavgada 1 kişi yaralandı, gözaltına alınan 9 kişiden biri tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Koyunbaba Mahallesi'nde, Hatip A. (47), birlikte yaşadığı Esmal A. (28) adlı kadının bir süre önce ayrıldığı eşi Bayram A. (36) ve beraberindeki 8 arkadaşı ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Hatip A, sopa ile darp edilip silahla çeşitli yerlerinden yaralandı.
Sağlık ekiplerince Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hatip A, buradaki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Yetkililer, yaralının yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Olayın ardından eski eşi Esmal A'yı da alarak kaçan Bayram A. ve beraberindeki 8 arkadaşı, güvenlik güçlerinin çalışması sonucu Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalandı.
Osmancık ilçesine getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 9 kişiden Bayram A, "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kaynak: AA