Bolu Tso Başkanı Beton Üretici Firmalarla Buluştu

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Türker Ateş, kentte faaliyet gösteren oda üyesi beton üreticisi firmaların yetkilileriyle makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Bolu Tso Başkanı Beton Üretici Firmalarla Buluştu

Bolu’da faaliyet gösteren beton üreticisi firmalarının Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Türker Ateş ile yaptıkları istişare toplantısında yapı sektörünün mevcut durumu, seyri ve firmaların talep-beklentileri konuşuldu. İnşaat sektörünün son yıllarda ciddi bir ivme kazandığını söyleyen TSO Başkanı Ateş, bu sektöre girdi sağlayan en önemli alt sektörlerden birisinin hazır beton üretimi olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde inşaat firmalarının hazır beton için talep ettiği fiyat indirimi konusunun da ele alındığı toplantıda, hazır betonda oluşan fiyatın, üretimde kullanılan çimento, akaryakıt, bakım-onarım, işçilik gibi maliyet kalemlerindeki fiyat hareketlerine bağlı olarak belirlendiği ve mevcut duruma bakıldığında Bolu’da uygulanan fiyatların gerçekçi seviyede bulunduğu beton üreticileri tarafından ifade edildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, hazır beton üretimine girdi sağlayan tedarikçi kuruluşlarla da konunun istişare edileceğini söyleyerek, önemli olanın tüm tarafları memnun edecek optimum çözüm noktasında birleşmesi olduğunu bildirdi.
Kaynak: İHA