Başkanlar İzmitli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitli muhtarlarla bir araya geldi.

Başkanlar İzmitli Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Buluşmaya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve çok sayıda muhtar katıldı.


Yerel seçimlerin ardından siyasi parti rozetini bir kenara bıraktıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sen şu partidensin ben bu partidenim deyip yarım yapmak seçilmiş kişilere yakışmaz. Siyaset sahiplenmek ve hizmet etmek demektir. Siyasetimizin temelinde insanların neye ihtiyacı varsa o hizmeti sunmak yatmaktadır” dedi.

Partizanlığın herkes tarafından kenara konmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Mahallemize ne yapabiliriz. Okul eksiği mi var? Park eksiği mi var? Bunları tespit ederek mahallemizin kalitesini yükseltemeye hizmet etmeye çalışmalıyız. Muhtarlarımıza değer veriyoruz. Sizinle birlikte çalışacağız. En güzel şekilde, birlikte hareket ederek kentimize ve mahallemize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’nin en uzak köylerine kadar hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güze olacak diyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Sizler de bunu başarmak için kendinize hedef koyun ve kentimize en güzel şekilde hizmet edelim ve güzelleştirelim” şeklinde konuştu.

“Bizim işimiz artık hizmet etmek” diyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “Öyle bir çalışalım ki kentimiz, mahallemiz ve milletimiz kazansın. 5 yıl içerisinde görev yaptığım tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte güzel işler yaptık. Bu anlamda tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki beş yıllık süreçte de güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ise, amaçlarının 102 muhtarı tek çatı altında toplamak olduğunu söyledi.

Yoldaş, “Köy muhtarlarımızı da aramıza katarak yeni bir heyecan oluşturduk. Biz bu yola çıkarken birkaç arkadaştık, 5 yıldır derneğimizi sayesinde dost olduk, kardeş olduk. Belediye başkanlarımızla ilişkimizi en üst seviyeye çıkardık. Muhtarlarımızı siyasi görüşüne asla karışmadık. Tüm parti başkanlarını ziyaret ettik ve kapılarımızı açtık" dedi.

Kaynak: İHA