Akarbaşı Örnek Mahalle Olacak

Eskişehir Akarbaşı Mahallesi Muhtarlığı görevini 3’ncü defa kazanan Ali Selçuk Yüceland, mahalleyi örnek hale getirmek için çalışacağını, yapılacak hizmetler konusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan söz aldıklarını söyledi.

Akarbaşı Örnek Mahalle Olacak

İlk olarak 2004 yılında göreve seçilen ve daha önceki çalışmalarla Akarbaşı Mahallesi'nin çehresini değiştirdiğini belirten 57 yaşında olan Yüceland, bu temponun yeni dönemde de süreceğini belirtti.

Yüceland, “Mahallemizdeki parklara çocuk oyun grupları yaptırdım. Ayrıca parklara bayanlar için jimnastik aletleri koyduk. Parkların genel temizliklerini ve bakımlarını periyodik olarak yaptırıyoruz. Mahallemizdeki vatandaşlarımız su damacanalarının üstünde bulunan mavi kapakçıkları bize getiriyor ve biz de bu mavi kapakçıkları şehir merkezinde bulunan sakatlar derneğine veriyoruz'' dedi.

Yüceland, önümüzdeki günlerde yapacağı çalışmaları da şöyle açıkladı: ''Mahallemizde bulunan kapalı kanalların üstünün örtülerek trafik akışını rahatlatacağız. Bodur ve tratuvarların yenilenmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımızın isteklerini, Odunpazarı Belediyesi ile iletişim kurarak gerçekleştireceğiz. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan, mahallemize yapılacak hizmetler konusunda söz aldık. Mahallemizi örnek mahalle haline getireceğiz'' dedi.

Kaynak: İHA