Turizm Haftası

Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, ilçenin tarihsel dokusu ve eşsiz doğal güzellikleriyle bir turizm cenneti olduğunu belirtti.

Azcan, Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, turizmin sürekli gelişen bir sektör olduğunu bildirdi.
Sapanca'nın turizm potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Azcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Sapanca tarihsel dokusu ve eşsiz doğal güzellikleriyle bir turizm cenneti. Turizm merkezi olan ilçemizde yerli ve yabancı turiste daha iyi hizmet verebilmek için Sapanca halkı, kamu sektörü, özel kurum ve kuruluşlar arasında işbirliğiyle tek elden ve tek amaç doğrultusunda hareket etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle turizm alanında tanıtımımızın daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum."
- ''Sapanca'nın doğal zenginliğini turizme kazandıracağız''
Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise yayımladığı mesajda, ilçe ekonomisinin kalkınmasında, turizm sektörünün lokomotif bir rol aldığını belirterek, Sapanca'nın doğal zenginliğini turizme kazandıracaklarını bildirdi.
Sapanca'nın turizm sektöründen yeteri kadar pay alabilmesi için ortak akıl ve işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Aydın, mesajında şunları kaydetti:
"Bölgemizde Sapanca'yı dünya çapında bir turizm markası yapmak amacıyla doğaya, tarihe, çevreye duyarlı bir anlayışla sürdürülebilir ve rekabetçi bir turizm politikası uygulamak en büyük hedefimizdir. Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründe Sapanca'yı daha ön plana çıkartılarak, turizm alanında hak ettiği noktaya getirmek istiyoruz.. Bu duygu ve düşüncelerle turizmle iç içe olan halkımızın ve turizm sektöründe faaliyet gösteren emekçilerimizin Turizm Haftası'nı kutlarım"
Kaynak: AA