Tümsiad’tan Başkan Nurullah Cahan’a Ziyaret

Projeler için çalışmalarına başlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, diğer yandan da ziyaretler ile kentin nabzını ve eksikliklerini ölçüyor.

Tümsiad’tan Başkan Nurullah Cahan’a Ziyaret

İş dünyasından da ziyaretlerin yoğun olduğu haftada Başkan Cahan’ın konukları Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) yönetim kurulu oldu.
Ziyarette TÜMSİAD Uşak Başkanı Muhterem Balta ve yönetim kurulu ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent ekonomisi ve kent için yapılacak projeleri konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın güzel geleceği için ortak aklın devam ettiğini kaydetti.

TÜMSİAD’ın da Uşak’ta önemli derneklerden birisi olduğuna işaret eden Başkan Cahan,"Göreve başlamamızın ardından hemen vatandaşlarımız ve kentin bütün dinamikleri ile buluşmalarımız başladı.

bu ziyaretler bizleri memnun ediyor. Çünkü kentimizin sorunlarını bizzat kentin içindekilerden dinlemek çözüm sürecinde fayda sağlıyor. Bugün bizi ziyaret eden TÜMSİAD ile de bundan sonra sürekli görüşmelerimiz devam edecek. Kent için ne yapabiliriz konusunu sürekli irdeleyeceğiz” dedi.

Başkan Cahan’a hayırlı olsun dileklerini ileten TÜMSİAD Uşak Başkanı Muhterem Balta ise Başkan Cahan’ın ortak akıl felsefesine sonuna kadar destek olacaklarını bildirdi. Başkan Cahan’ın kent için yapacaklarına yürekten inandıklarını dile getiren Balta,"Başkanımızın vizyonunun ne kadar geniş olduğunu biliyoruz. Biz başkanımız ile derneğimiz aracılığı ile kentin sorunlarını konuşarak çözüm önerilerimizi iletmeye devam edeceğiz. Kendisinin kentin bütün dinamiklerinin içinde olduğu bir yönetimi benimsemesi kent için bir şanstır” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA