Tamamlayıcı veya Destekleyici Sağlık Sigortası Yaptıran Kişiler Özel Dünyam Hastanesine Fark Ödemeyecek

Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, tamamlayıcı veya destekleyici sağlık sigortası yaptıran kişilerin Özel Dünyam Hastanesi'ne fark ödemeyeceklerini duyurdu.


Başhekim Erol Bedir, "SGK'nın 28/6/2012 tarihli 2012/25 sayılı genelgesiyle önü açılan "Tamamlayıcı veya Destekleyici Sağlık Sigortası" uygulaması vatandaşlarımızın özel hastanelerden hizmet alımları konusunda büyük kolaylık sağladı" diyerek şu bilgileri verdi:
"Bu uygulamanın yürürlüğe girmesiyle birlikte Tamamlayıcı ve Destekleyici sağlık sigortası yapan Özel sigorta şirketleriyle (Mapfre genel,Axa oyak,Koçallianz,Ray ve diğer sigortalar), hastanemiz arasında sözleşmeler imzalanmış ve bu sigorta şirketlerinde; çok uygun yıllık ödemelerle "Tamamlayıcı ve Destekleyici Sağlık Sigortası" yaptıran hemşerilerimize kendilerinden her hangi bir ücret almadan hizmet sunulmaya başlanmıştır.

Gerek ayaktan muayenelerde, gerekse yatarak olan tedavilerde (Ameliyat v.s.) SGK'nın ödediği ücrete ilave olarak alınan katkı payı bahse konu sigortayı yaptıran kişilerden talep edilmeyecek, bir-iki kez özel hastanelere gidildiğinde ödenen katkı payı tutarındaki bedellerle yapılan bu sigortalarla birlikte şimdiye kadar olduğu gibi hastanemizden hizmet almaya devam edecekler ve her hangi bir ÜCRET’TE ÖDEMEYECEKLER. Detaylı bilgiyi hastanemiz yetkilileri olan Şemsettin NARİN ve Funda TİMOÇİN'den alabilirsiniz... İrtibat Telefon: 0 352 207 77 77
Konunun hastalarımız ve ödeme güçlüğü içindeki vatandaşlarımız için önemine binaen halkımıza sevgi ve saygı ile duyurulur."
Kaynak: İHA