Sivas Belediye Başkanı Aydın Öğrencilere Tablet Bilgisayar Hediye Etti

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi iki kıza tablet bilgisayar hediye etti.

Sivas Belediye Başkanı Aydın Öğrencilere Tablet Bilgisayar Hediye Etti

Müftülük tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılan Başkan Aydın burada iki kız çocuğunun isteklerini dinleyerek makamına davet etmişti. Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir yarışmaya hazırlanan fakat biri katılma imkanı bulamayan diğeri de yanlış yarışmaya katılan öğrenciler, birincilik ödülü olan tablet bilgisayarı Başkan Aydın'dan istedi.

Elçibey İmam Hatip Ortaokulu 1.sınıf öğrencileri olan Ceren Nisanur Karagöz ve Hayrunnisa Elbay anneleriyle birlikte Başkan Aydın'ı makamında ziyaret ederek hem sohbet etme hem de isteklerini yineleme imkanı buldu.

Programda karşılaştığı çocukların isteklerini dinleyerek yardımcı olacağını söyleyen Başkan Aydın ise, Ceren ve Hayrunnisa'ya verdiği tablet sözünü yerine getirdi. Başkan Aydın'ın tablet hediye ettiği öğrenciler Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Ziyaretin ardından konu hakkında bilgi veren Hayrunnisa Elbay’ın annesi Fatma Elbay; “Çocuklar Peygamber Efendimizin hayatını anlatan bir yarışmaya hazırlandılar ama biri yanlış sınava girdi diğeri de hiç giremedi. Birinciye verilen tablet ödülü almayı çok istiyorlardı. Başkanımızı Kutlu Doğum Haftası'nda görünce yanına giderek tablet istediklerini söylediler. Başkanımız sağ olsun söz verdi. Bugün de makamına geldik, çok teşekkür ediyoruz kendisine çocuklara tablet aldı” dedi.

Kaynak: İHA