Milas'ta Öğrenci-sektör Buluşması

Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulunda Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen "Öğrenci-sektör buluşması" etkinliğinde, mezun öğrenciler işverenlerle tanıştı.

Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Öner, yaptığı açıklamada, Milas ve Bodrum'da faaliyet gösteren turizm firmalarının temsilcilerinin kalifiye personelle buluşturulduğunu söyledi.

Öner, "Turizm Haftası dolayısıyla düzenlediğimiz bu etkinliğe, ulaşım, otel, gıda alanında faaliyet gösteren çok sayıda firma davet ettik. Oluşturdukları stantlarla kendi tanıtımlarını yapmanın yanı sıra kalifiye personel ihtiyaçlarını da gideriyorlar" diye konuştu.

THY Milas-Bodrum Havalimanı Müdürü Turan Yardımcı, THY'nin Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulunda açtığı stantla bağlantısı bulunan şirketlere stajyer ve personel diyalogları kurduğunu anlattı. Yardımcı, "Ben de bu okuldan mezun oldum. O nedenle bu etkinliğe özel bir önem veriyorum. Burada THY'nin ve bağlı iştiraklerinin standını açtık. Öğrenci arkadaşlarımıza staj imkanı sağlıyoruz" dedi.


Kaynak: AA