Mhp İl Başkanı Sezer Açıklaması

MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Belediye Meclisi'ne gönderdikleri üyelerle halk adına belediyelerdeki her türlü faaliyetin takipçisi olacaklarını bildirdi.

Sezer, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından seçim sürecinde sarf edilen sözler ve kırgınlıkları bir yana bırakarak, çalışmalarına başlaması gereken belediyelerde siyasi nedenlerden dolayı bazı anlaşmazlıklar ve huzursuzlukların yaşandığını anlattı.
Uzun soluklu bir seçim ortamının ardından Eskişehir'deki herkesin artık hizmet beklediğini dile getiren Sezer, şunları kaydetti:
"Milliyetçi Hareket Partisi olarak Belediye Meclisi'ne gönderdiğimiz üyelerimiz vasıtasıyla halkımız adına belediyelerdeki her türlü faaliyetin takipçisi olacağız. Eskişehir halkının tüm sorunlarını yakından takip ederek, vatandaşımızın menfaatine olmayan hiçbir uygulamayı kabul etmeyeceğiz. Eskişehir menfaatine olan her türlü faaliyetler de şehrimizin menfaatini destekleyeceğiz. Çünkü Eskişehirli hemşehrilerimiz hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdi hizmet zamanı ve biz hizmet için buradayız."
 
Kaynak: AA