Karaosmanoğlu’ndan Üzülmez’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaosmanoğlu’ndan Üzülmez’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, Kartepe Kent Merkezi Projesi’nin son durumu hakkında da bilgi verildi.

Ziyarette Kartepe Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Arat, Murat Sabri Çakır, Bali Holat, Mehmet Filiz ve Efkan Atmaca da hazır bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yeni göreve seçilen belediye başkanlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın teveccühü ile Kocaeli’de 13-0 yaptık. Şimdi bu güveni boşa çıkartmamak için başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve sizlerle hep birlikte Kartepe’yi Türkiye’nin cazibe merkezi haline getireceğiz. Planlanan projelerin zamanında tamamlanması için yoğun bir mesai içinde çalışacağız” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden gurur duyduklarını belirtti.

Başkan Üzülmez, “Sizlerin ziyareti bize güç verdi. Desteklerinizle geleceğin Kartepesini şekillendirecek çalışmalarda bulunacağız. Kartepe için hazırladığımız projeleri şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizinle beraber gerçekleştireceğiz. Herkesin Başkanı olacağız” dedi.

Ziyarette başkanlar, Kartepe Kent Merkezi Projesi’nin son durumu üzerinde görüş alış verişinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’na proje ile ilgili bilgiler aktaran belediye başkan yardımcısı Şehir ve Bölge Plancısı Bali Holat, gelinen süreci de tek tek anlattı. 378 hektarlık alanda hükümet konağı, belediye hizmet binası, toplu konut alanları, dini tesis alanları ve diğer donatılarla ilçeyi bir cazibe merkezi konumuna bürüyecek projenin ihale aşamasına geldiği kaydedildi.
Kaynak: İHA