'Karabağlar ve Narlıdere Chp'nin Kaleleri'

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte belediye ziyaretleri sürüyor.

'Karabağlar ve Narlıdere Chp'nin Kaleleri'
Engin ziyaretlerini Karabağlar ve Narlıdere ile devam etti. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu tebrik eden Engin, tecrübesiyle Karabağlar’da sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerinin verileceğini belirtti.

Selvitopu, “Karabağlar’da CHP’yi tartışmasız hale getireceğiz” dedi.


CHP’li belediyelerin kaynakları doğru ve adil dağıtan bir noktada olacağına vurgu yapan Engin, Karabağlar’ın da İzmir’in en büyük ilçesi olduğunu, ancak geçtiğimiz dönem sınırlarının oy kaygılarıyla çizildiğini hatırlattı. Karabağlar’ın kamu binalarının bir arada olduğu bir ilçenin meydanı, hizmet binası dahi olmadığını vurgulayan Engin, şunları söyledi:
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN EN İYİ ÖRNEKLERİ
“Önümüzdeki dönemde bunlarla birlikte kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik projeleri de çok önemli olacak. Sizin tecrübe ve bilgi birikiminizle, kentsel dönüşümün en iyi örnekleri Karabağlar’da verilecektir. Parti olarak seçim dönemlerinde çok vaat verip beklentileri yüksek tutmadık. Seçim kazanmak uğruna insanlara çok söz söylemedik, vaatte bulunmadık. Kaynakların sınırlı buna karşın taleplerin yüksek olduğunu biliyoruz. Çalışmalarınızı buna göre yapacağınızdan da eminiz. Doğru planlamalar ve kaynakların doğru kullanımı ile taleplerin en üst düzeyde karşılanması gerekiyor. Halka dokunan sosyal projeler de çok önemli. Geçtiğimiz dönem hayata geçirilen, 1300 öğrencinin eğitim gördüğü KARBEM (Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) gibi çok projelerin devamı da önemli. Karabağlar’ın da önümüzdeki dönemde daha da gelişeceğine inanıyoruz” dedi.

ÇOK ÇALIŞTIK
Başkan Selvitopu ise örgütlü mücadeleye inandığını, seçim başarısında ise siyasi parti örgütlerinin de çok önemli rol oynadığını ifade etti.

Zorlu bir seçim süreci geçirildiğini ve herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığını vurgulayan Selvitopu, “Biz Karabağlar’da kaybetmeyi hiç düşünmedik ama burada sanki kaybedilmiş gibi bir hava vardı. Seçime kayıp olarak bakılıyordu. Bizler inandık, desteklediniz ve başardık. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarla Karabağlar’ı tartışmasız CHP’nin kalesi haline getirmek amacındayız” dedi.

ENGİN'DEN BATUR'A TEBRİK
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yönetim kurulu üyeleri Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a da tebrik ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, 30 Mart seçimlerinden başarı ile çıkan ve Narlıderelilerin 4.ncü kez yetki verdiği Başkan Abdül Batur’u makamında ziyaret ederek yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

CHP İzmir İl örgütü ziyaretinde bir konuşma yapan Başkan Batur 30 Mart seçimleri sonrasında CHP il örgütünün Narlıdere belediyesini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Batur “Adaylık sürecinden, yeniden Narlıdere Belediye başkanı olarak seçildiğim süreye kadar CHP partisinin şahsıma olan destek ve katkılarından dolayı CHP Narlıdere İlçe örgütüne, meclis üyesi arkadaşlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza ve Narlıdere’nin sivil toplum örgütlerine, muhtarlara ve Narlıdere’li kardeşlerime teşekkür ederim. Narlıdere’de CHP bayrağının dalgalanmasını sağlamak için en büyük desteğimiz CHP İzmir İl başkanı ve yöneticilerimiz oldu. Aramızda kurduğumuz sağlam diyolog sayesinde bu başarıya imza attık. Geçtiğimiz seçim döneminde olduğu gibi meclis üyeliğinde 23 CHP’li meclis üyemiz görevi başına geçti. Seçim genel perspektiften bakarsak, Narlıdere bu seçimlerde gereğinin yapmış ve bizi göreve getirmiştir. Şahsıma duydukları güven ve 4.kez bu onurlu göreve getirdikleri için Narlıdere halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Artık seçimler geride kaldı. Narlıdere’yi çağdaş yarınlara taşımak için laf değil proje ürettik. Şimdi bu projeleri hayata geçirip Narlıdere’li kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un, CHP Narlıdere ilçe örgütü ile birlikte makamında ağırladığı CHP İl Başkanı Ali Engin, Narlıdere’de 4. kez seçilmesinden dolayı tebrik etti. Engin “Narlıdere partimiz için çok önemli bir ilçemiz. Abdül bey bundan önceki üç dönemde de, Narlıdere’nin hem toplumsal, hem de parti içi barışı ve huzuru için çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Narlıdere’nin marka bir ilçe olmasında Abdül Baturun kişiliği, mesleğinin ve siyaset vizyonunun çok değer kattığına inanıyorum. Başkan olarak yönetim anlayışı, vizyonu, uzlaşma kültürü ve demokratik davranma biçimi Narlıdere’yi daha yaşanabilir kılıyor. Bu sebepten dolayı kendisini bir kez daha kutluyorum. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de Narlıdere’de çeşitli kültür ve inançların barış ve huzur içerinde yaşayacağı bir ilçe devam edeceğine olan inancım ile tekrar göreve gelmesini kutluyorum. Narlıdere İlçe örgütü başkanımızı, yöneticilerini ve partililerimizi gösterdikleri azim ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA