'Kampüste Hayat Var Projesi'

Bozüyük ilçesinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığınca yürütülen "Kampüste Hayat Var Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Koordinatörlüğünü yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Raif Zileli, kente faaliyet gösteren bir otelin salonunda düzenlenen toplantıda, projenin tanıtımını yaparak, proje kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında sunum yaptı.
Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Yurdakul, "Kampüste Hayat Var Projesi"nin üniversite için anlamlı bir proje olduğu ifade ederek, "Üniversite öğrencilerimiz ile özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimizi bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Üniversite demek sadece bilimsel faaliyetleri yürütmek demek değil, aynı zamanda bulunduğu il, ilçe ve coğrafyaya katkı sağlamak demek. Bu anlamda da Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sorumluluklarını yerine getirmekten gerçekten mutluluk duyuyor" dedi.

Etkinliğe, Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehpare Tokay Argan öğretim görevlileri ile özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı.


Kaynak: AA