Kahramanmaraş'taki Trafik Kazası

Kahramanmaraş'ta otomobilin tarlaya düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve 3 kardeş hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'taki Trafik Kazası

Alınan bilgilere göre kaza, gece saat 01.00 sıralarında Kahramanmaraş-Gaziantep karayolu 20. kilometresinde meydana geldi. Pazarcık’ta ikamet eden kız kardeşleri Fatma Sert’i ziyaretten dönen Cuma Kazan (32) idaresindeki 46 PH 308 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücüyle birlikte anne Fatma Kazan (57), kızları Asiye Kazan (21) ve Ayşe Çiriş (30) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan baba Yakup Kazan (58) ve kızı Merve Kazan (19) ile Yusuf Çiriş (1), Hidayet Çiriş (7) ve Sebahattin Sert (4) ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından Kazan ve Çiriş aileleri üzüntüye boğulurken, yakınlar Necip Fazıl Şehir Hastanesi Morgu önünde hüzün dolu bir bekleyişe geçti. Ailelerin ikamet ettiği Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Koca, ailenin Pazarcık’taki kızlarını ziyaretten döndüğünü belirterek, şöyle konuştu:
“Saat 3'te Yakup Kazan beni aradı. Kaza yaptıklarını söyledi.

Ben de hemen hastaneye geldim. 3'ü vefat etmişti. Bir diğeri ise 4.30 sıralarında vefat etti. Şu anda 5 tanesi de tedavi görmektedir. Kaza aşırı yağış nedeniyle meydana gelmiş. Zeminin kaygan olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve şarampole yuvarlanmış. Pazarcık’taki kızlarını ziyaretten dönüyorlarmış. Üzüntülüyüz.”
Kazada hayatını kaybedenler, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Morgu’ndaki otopsilerinin ardından ailelerine teslim edilerek, Çamlık Mahallesi’ndeki Çakmakçı Sait Camii’nde kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.
Kaynak: İHA