Kadın Kollarından Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları yönetimi ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarını ağırladı.

Kadın Kollarından Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret
“Başarımızda ablalarımızın çok büyük emeği var” diyen Başkan Karaosmanoğlu, kadın kollarının AK Parti içerisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.


AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve yönetimi ile ilçe kadın kolları başkanlarından oluşan bir grup, Başkan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. 3. dönem için başarı dileklerini ileten AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Başkan Karaosmanoğlu’nun ayrım gözetmeksizin Kocaeli’nin her yerine hizmet götürmeye devam edeceğine inandığını söyledi.

Ustalık döneminin hayırlar getirmesini söyleyen Tunçel, Başkan Karaosmanoğlu’na kadın kollarına gösterdiği ilgi için ayrıca teşekkür etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise kadın kollarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Aldığımız yüzde 50’lik başarıda en büyük paylardan biri de sizlere ait. Bütün ablalarımızdan Allah razı olsun. Allah emeklerinizi zayi etmedi ve halkımızın da teveccühü ile bu önemli başarıyı bize nasip etti. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA