Kabadüz’e Mobilyacılar Sitesi

Ordu’nun Kabadüz ilçesine S.

Kabadüz’e Mobilyacılar Sitesi
S.Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 40 milyon liralık yatırım yapacak.
Ordu’nun Marangoz Esnafı Kabadüz ilçesine yapmak istediği 40 milyon liralık yatırımla modern yapılar içerisinde hem imalat yapılacak hem de ürünlerinin satışını gerçekleştirecek.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’yı makamında ziyaret eden Marangozlar Odası ve Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Sefahi Duran, ilçe sınırları içerisinde Melet Irmağı yatağına 40 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirtti.

Mobilyacılar sitesini hızla kurmak istediklerini aktaran Başkan Sefahi Duran, “Kabadüz ilçesi Esenyurt Mahallesi sınırında Melet Irmağı yatağına mobilyacılar sitesini kurmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda sizlerin, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Enver Yılmaz’ın, Sayın Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın ve Sayın Ordu Valimiz Kenan Çiftçi’nin destekleriyle en geç yıl sonuna kadar binaların inşaatına başlayacağız” dedi.

Kabadüz Başkanı Yener Kaya da ilçeye yatırım yapmak isteyenlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Melet Irmağı yatağına kurulması düşünülen mobilyacılar sitesinin büyük bir yatırım olduğunu belirten Başkan Kaya, “İlçemize yapmayı düşündüğünüz bu yatırım bizleri oldukça mutlu etti. Bizler de 40 milyon liralık bu yatırımı önemsiyoruz. Bu yatırımın ilçemizde hayat bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız” diye konuştu.


Kaynak: İHA