Çaycuma'da Turizm Haftası Kutlamaları

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resmi törenin ardından kortej yürüyüşü yapıldı.

Çaycuma'da Turizm Haftası Kutlamaları

38. Turizm Haftası dolasıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Kutlamalara, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ayten-Maksut Çavdar öğrenim biriminden olan çocuklar, izciler ve Belediye Meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Çaycuma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdal tarafından anıt önüne çelenk konuldu. Daha sonra kortej halinde Kültür Sarayı'na yürüyüş yapıldı. Burada devam eden programda, Çaycuma Belediyesi tarafından düzenlenen slogan yarışmasında ortaokul derecesinde ödül almaya hak kazanan Basat İlköğretim Okulu öğrencilerinden Selma Bayraklı, Burunkaya İlköğretim Okulu’undan Tuna Aydınoğlu ve Mimar Sinan Ortaokulu’ndan Merve Kandemir’e Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdal tarafından ödüllendirildi. Lise dalında dereceye giren Karapınar Galip Güpgüpoğlu Lisesi öğrencisi Tolga Dinci, Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden Fatih Yorbaşı’ya BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Hikmet Yazıcı tarafından ödül takdim edildi. Daha sonra etkinliğe katılanlara Erhan Şeref, Yrd. Doç. Dr. Neşe Köktürk, Seda Kardaş ve Ersoy Dargın tarafından turizm ve insan kaynakları üzerine sunum yapıldı

Kaynak: İHA