Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici Açıklaması

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret eden ve incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, pansiyonda kalan öğrencilere en güzel aile ortamını sunmaya çalıştıklarını belirterek onlara bol bol kitap okumalara konusunda nasihat verdi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici Açıklaması

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Bilici, öğrencilerle de bol bol sohbet etti. Pansiyonlarda öğrenciler için en güzel aile ortamlarını sunmaya çalıştıklarını belirten Mustafa Bilici, “Ortaöğrenim çağındaki öğrencilerimizin bir kısmı öğrenimlerine devam etmek için okul pansiyonlarımızda kalıyor. Ailelerinden uzakta olmanın olumsuz etkileri en aza indirmek için çaba gösteriyoruz. Okul ve öğrenci ailelerinin işbirliği ile öğrencilerimize en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.

Kendi tecrübe ve birikimlerinden örnekler veren ve bazı nasihatlerde bulunan Bilici, “Günümüzün en kıymetli hazinesi zamandır. Hızla akıp giden zamana hükmetme şansımız yok. Bu nedenle zamanınızı en verimli biçimde kullanın. Gelecekle ilgili hedeflerinizi şimdiden belirleyin. Çalışmalarını belirlediğiniz hedefleriniz doğrultusunda gerçekleştirin. Kitap okuyan öğrenciler derslerinde başarılı olur. Sizden isteğim bol bol kitap okuyun" diye konuştu.

Kaynak: İHA