Başkan Keleş Meclis Üyeleriyle Birlikte Sahadaydı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hızlı başladığı çalışmalarında bu defa Düzce Belediye Meclis üyeleriyle birlikte sahaya indi.

Başkan Keleş Meclis Üyeleriyle Birlikte Sahadaydı
Belediye Meclis üyelerinin tamamıyla birlikte belediyenin hizmet alanlarını ve merkezlerini yerinde inceleyen Keleş, “Otogar zamanında bitirilsin” talimatını da verdi.
Başkan Mehmet Keleş, AK Parti ve MHP Belediye Meclis üyeleri ile birlikte inceleme ziyaretleri yaptı. Başkan Keleş, Düzce Belediye Meclis üyeleri ile aynı otobüse bindi ve önce rezervuar baraj yapılması düşünülen Uğur Suyu havzasına ve su arıtma tesisine gitti. Burada incelemelerde bulunan Başkan Keleş ve Meclis üyeleri daha sonra Darıcı Mahallesi’nde yapımı devam eden Otogar inşaat alanına geçti. Düzce Otogar inşaatını yerinde inceleyen Başkan Keleş, Otogar yapımını üstlenen şirket yetkililerinden bilgi aldı. “Otogar hakkında söyleyeceğim tek şey taahhüt edilen tarihte bitirilmesi” diyen Başkan Keleş otogarın bir an bitirilmesi talimatını verdi.

Heyet ardından Düzce Belediyesi Su Arıtma Tesisi’ne gitti. Burada, tesis sorumlularından bilgi alan heyet bütün birimleri dolaştı, Başkan Keleş, eksiklerin bir an önce tamamlanmasını istedi. Atık su Tesisi, Katı Atık Tesisi ve Çöp Arıtma Tesisi de dahil olmak üzere Düzce Belediyesi hizmet noktalarını tek tek inceleyen heyet Düzce Belediyesi iştiraki olan İNTAŞ’ı da ziyaret etti ve şirket faaliyetleri hakkında meclis üyelerinin bilgi almasını sağladı.
Kaynak: İHA