Bandırma'da 'Matematik Şenliği'

Bandırma ilçesinde, Anadolu Lisesi Müdürlüğünce bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Matematik Şenliği" kapsamındaki yarışmalara, liseler kategorisinde 11, ortaokullar kategorisinde ise 8 okul katıldı.

Yarışmaların ödül töreni, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman Cenet, Erdek Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Sedat Yumuşak, Bandırma Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Demir ve okul müdürlerinin katılımıyla Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapıldı.

Ortaokul kategorisinde Korgeneral Enver Akol Ortaokulu birinci, Hasan Atlı Ortaokulu ikinci oldu ve üçüncülüğü ise Vecihibey ile Zümrüt Ortaokulları paylaştı.
Liseler kategorisinde ise 9'uncu sınıflarda Enerjisa Fen Lisesi birinci, Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi üçüncü, 10'uncu sınıflarda Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi birinci, Bandırma Anadolu Lisesi ikinci, Bandırma Ayyıldız Anadolu ile Enerjisa Fen Liseleri üçüncü, 11'inci sınıflarda Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi birinci, Bandırma Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Bandırma Anadolu Lisesi üçüncü, 12'nci sınıflarda Bandırma Enerjisa Fen Lisesi birinci, Susurluk Anadolu Lisesi ikinci, Gönen Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Şenlik kapsamında düzenlenen afiş, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler, ortaokul ve liseler kategorilerinde dereceye giren okullara ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: AA