Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği ziyaretinde Yıldırım'a İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetimi, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yıldırım, şehit aileleri ve gaziler tarafından karşılanmanın gurur verici olduğunu ifade ederek, bakanlığının çalışmalarını anlattı.
"Aile ve Sosyal Politikalar olarak engelliler, yaşlılar, kadınlar, çocuklar tüm ihtiyaç sahiplerine hizmet sunmaya çalışıyoruz" diyen Yıldırım, şunları kaydetti:
"Bakanlığımız yeni bir bakanlıktır, daha önceki adı Sosyal Hizmetlerdi. Şimdi pek çok birimler bir araya gelerek tek bir isimde toplandı. Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Daire Başkanlığımız da kuruldu, bundan sonra tüm işlemlerimiz Bakanlığımızın adı altında verilecektir. Bu vesile ile siz çok değerli şehit yakınları ve gazilerimizi yormamış olacağız. Elimizden geldiğince bütün isteklerinizi bizler karşılayacağız. Bakanlığımız yeni Bakanlık olduğu için bu işleri sizlerle birlikte yeni yeni öğreneceğiz."
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, dernek yönetimi olarak ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.
Kaynak: AA