Zonguldak’ın Sorunları Güllücü’ye Aktarıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce başkanlığında İller Bankası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya katılan Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan Zonguldak'ın sorunlarını ileterek destek istediler.

Zonguldak’ın Sorunları Güllücü’ye Aktarıldı

Toplantıda Zonguldak’ın sorunları hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye bilgiler aktarıldı. Zonguldak ve ilçe belediyelerinde yaşanan sıkıntılar aktarılırken, çözümü konusunda Bakan Güllüce’den destek istendi. Belediyelerin acil ihtiyaçları doğrultusunda araç taleplerini de Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye iletilirken, Zonguldak’ın en büyük problemi olarak görülen çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi gerektiği belirtildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar görüşme ile yaptığı açıklamada; “Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıdan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler AK Parti hükümeti olarak 81 ilimize hizmet götürme sevdalısı olarak çalışmaktayız. Sayın Bakanımızda bu konuda güzel bir organizasyon gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak ilimizde ve ilçelerimizde yapılan çalışmaların daha verimli olması için bizlerle buluştu. İlimizin zor bir coğrafya da olmasından dolayı çarpık kentleşmenin önüne yıllardan beri geçilemediğini ve kentsel dönüşümün bir an önce hayata geçirilmesi konusunda taleplerimizi ilettik. Buna en çok ihtiyacı olan illerden bir tanesi Zonguldak ildir. Bunu yaparken de Zonguldak halkımızın mağdur edilmeden güzel bir program çerçevesinde yapılması gerektiğinizin altını da çizdik. İlimiz ve İlçe Belediyelerimizin başlıca sorunlarını ve ihtiyaçlarını dile getirdik. Kendileri de bizlere Bakanlık olarak gereken desteği vereceklerini belirtti.

Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA