Tokat İçin Güç Birliği Çağrısı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Tokat hepimizin, bu taşın altına hep beraberce elimizi koyacağız, bu şehirde beraber güzellikler oluşturacağız” dedi.

Tokat İçin Güç Birliği Çağrısı

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Mehmet Bekçi, yönetim kurulu ve oda başkanları ile birlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Bekçi, Tokat için el birliği, gönül birliği içerisinde çalışacaklarını ifade ederek, “Biz başkanımıza camiamız adına, tüm Tokat esnaf ve sanatkarlarımız adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz, sağlık ve sıhhat diliyoruz" dedi

Başkan Eroğlu ise taşın altına hep birlikte ellerini koyarak, beraber güzellikler oluşturacaklarını belirterek, “Biz de bir esnaf çocuğu olarak, Tokat’ın hizmetkarı olarak hep birlikte şehrimizi yönetmeye talip olduk. Allah bu yolda bizlere de Tokat’a güzel işler yapan bir insan olarak çalışmayı nasip etisin. Ama biz hep şunu söylemiştik:'Biz birlikte yöneteceğiz, hep birlikte yürüyeceğiz ve hareket edeceğiz.' İnşallah da böyle olacak, bu sadece sözde kalmayacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA