Togar Açıklaması

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, belediyenin temizlik işçileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Togar Açıklaması

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Tekkeköy Belediye Başkanı seçilen Hasan Togar, belediyede temizlik işleri ile ilgilenen işçilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy Belediyesinde işini layığı ile yapan hiçbir personeli yerinden etmeyeceğimiz gibi işine sahip çıkan işçimize de belediye olarak bizde sahip çıkacağız.”dedi.

Tekkeköy Belediyesi temizlik işçilerinin sorunlarını dinleyen Togar “Bizim belediyecilik anlayışımızda geçmişte yaşanan sorunların hiçbiri yaşanmayacaktır. Bugün hepimiz için bir milattır. Hepimiz Tekkeköy halkına hizmet için buradayız. İlçemizin temizliği her şeyden önce gelmektedir. Atalarımızın dediği gibi ‘aslan yattığı yerden belli olur’. Çalışmalarınızın her alanında bu atasözünü hatırlamanızı rica ediyorum. İşine sahip çıkan, çalışan hiçbir personelimizin işiyle aşıyla oynamayacağız. Asılsız dedikodulara ve söylenenlere itibar etmeyiz. Sizler Tekkeköy’ün aynası olan caddelerimizi temiz tutarak buraya gelen misafirlerimize bu ilçenin yeni vizyonunu göstereceksiniz” dedi.

Daha sonra Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Yönetim Kurulu Üyeleri ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Malkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Togar’ı makamında ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.
Kaynak: İHA