Önder Aytaç'tan Fidel Okan'a küfür ve hakaret

Önder Aytaç, Twitter'daki 'başçalan' hesabı için Emniyet'e ifade verdi. Bunu açıklayan Fidel Okan'a küfürler savurdu.

Önder Aytaç'tan Fidel Okan'a küfür ve hakaret
SON TV Yazarı Fidel Okan, Twitter'da Önder Aytaç'la ilgili bir fotoğraf paylaşmış, Aytaç'ın Twitter'daki 'başçalan' hesabıyla ilgili emniyette ifade verdiğini söylemişti.

AYTAÇ TEHDİT ETTİ

Bu twit üzerine Önder Aytaç, Fidel Okan'a yine Twitter üzerinden hakaret etmiş, fotoğrafı göndereni ise 'o şahıs açığa alınacak' diyerek tehdit etmişti.

A Haber televizyonunda Sevilay Yükselir'in sunduğu '%100 Siyaset' programında Fidel Okan ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, bugün Önder Aytaç'la yaşadıklarının detaylarını anlattı.

İŞTE FİDEL OKAN'IN O SÖZLERİ:

Biz Abdurrahman'la birlikte Ortaköy'de oturuyorduk. Abdurrahman'a fotoğraflı bir mesaj geldi. O da bana aynısını gönderdi. Twit atacağı sırada cep telefonunun şarjı bitti.

Şarjı bitince benim twit atmamı istedi. Detaylarını öğrendik. Bugün Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelmiş, dört ayrı dosyayla ilgili ifade vermiş.

Twiti attıktan sonra beyefendinin benimle ilgili etmediği küfür kalmadı. Sen doçentsin. Utanmaz adam! İnsan böyle küfür eder mi? Başbakan'a da aynı küfürleri etti. Hanefi Avcı'ya da aynı küfürleri etti. Mahkum ettirdim. Mahkemede de geldi yalan söyledi.

Bu sefer kızlarıyla bir fotoğraf yayınladı. 'Ben şu anda kızlarımla beraberim' tarzında bir twit atmış. Bizi yalancı durumuna düşürmek için. Emniyet'in içerisinden yayınlıyor fotoğrafı. Sanki hiç oraya gitmemiş gibi, kızlarıyla berabermiş gibi insanlarda bir algı oluştu.

Sonra kendine yakın insanlarla beraber bana saldırmaya, benim telefon numaramı yayınlamaya kalkıyorlar. İnsan biraz insaflı olur. Biz sana hakaret etmedik, küfür etmedik, sen başçalansın demedik. Bir iddia var, bu iddiayı twitledik.

Arkasından da, beddua etti. 'Eğer ben bugün oradaysam, Allah senin belanı versin, değilsem benim belamı versin' dedi. Durmadan, hakaretler, küfürler, bir müslümana yakışmayacak şeyler.

En sonunda da şunu yayınlıyor. 'O fotoğrafı sana servis eden yarın açığa alınacak.' Bakın. Tehlikeye bakın. Sen hem orada olduğunu kabul ediyorsun, öncesinde kızlarının fotoğrafını koyuyorsun ki senin aslında orada olmadığın izlenimi ortaya çıksın.'