Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm Fragmanı Ve Özeti - Vadi'de Cahit ölecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının tartışmasız en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’da tansiyon düşmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 222. Bölümü ile 17 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarına geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm Fragmanı Ve Özeti - Vadi'de Cahit ölecek mi?
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 222. Bölüm özeti:

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi pusu'nun merakla beklenen 222. bölümü,17 Nisan Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 222. bölümünde yaşanacaklar:

Savcı Leyla kardeşinin acısını yaşarken hapishaneye düşmesi yetmezmiş gibi bir de hapishanede kendisiyle uğraşanlar karşısında nasıl bir tavır sergileyecek?

KURTLAR VADİSİ PUSU 222. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KGT Ulak'a ulaşabilecek mi?

KGT'nin başındaki isim olan Akif'in başına silah dayayan KGT üyesi ne planlıyor?

Polat Alemdar Raskoln'ün elif'i kaçırma girişimi karşısında ne yapacak? elif ve Safiye'yi kurtarabilecek mi?

Safiye Raskoln'ün adamlarını karşısında görünce Cahit'i aramıştı. Cahit Safiye ve Elif'e yardım edebilecek mi?

Cahit'i kim vurdu? Cahit ölecek mi?

Şimdi Polat Alemdar tüm bu yaşananlar karşısında ne yapacak?

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası, 17 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi pusu'nun 222. bölümünde bulabilirsiniz...

GEÇEN HAFTA YAYINLANAN KVP 221. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Pusat, Baltazar ortaklığından istediğini elde edebilecek mi?

Pusat Baltazar'ı çatışmanın içine girerek, ölümden kurtarmayı başardı. Bundan sonra aralarında nasıl bir bağ olacak?

Orhan'ın mektubunda şifre ile söylemek istediği ismi Polat Alemdar ''Arif İzci'' olarak çözdüğünü söyledi. Arif İzci ne konuda nasıl yardımcı olacak merak ediliyor?

Akıl hastanesinden çıkarmayı planladıkları Arif'e nasıl güven duyulacağını soran Akif'e dönerek Polat Alemdar ''Orhan'ın güvendiği isme bizde aynı şekilde güvenmek zorundayız'' dedi.

Pusat'ın Rastkol ile işbirliği yaptığı iş birliği işe yarayacak mı?

Akıl hastanesine giden Akif ve Abdülhey Arif'i bulunduğu yerden çıkardı ama işe yarayacak mı?

Savcı Leyla hapishaneden kurtulabilecek mi, diğer mahkumların olumsuz tavırları onu nasıl etkileyecek?

Cahit, Polat Alemdar'ın uyarılarını dikkate alarak, Safiye ile arasına mesafe koyacak mı?

Safiye ile Elif'in olduğu araca operasyon yapıldığını öğrenen Polat ne yapacak, kızını kurtarabilecek mi? Operasyonu yapan kim, Polat Alemdar'dan ne istiyorlar?

Kurtlar Vadisi Pusu yine rekor kırdı!

Perşembe günü reytinglerinin değişmez lideri Kurtlar Vadisi Pusu, dizi hem güncel hem de özet bölümü ile yine en çok izlenerek rekora imza attı.

Perşembe günü reytinglerinin değişmez lideri Kurtlar Vadisi pusu, bu hafta da unvanını korudu. Atv‘de yayınlanan dizi hem güncel hem de özet bölümü ile yine en çok izlenerek rekora imza attı.

Bir reyting araştırma şirketinin verilerine göre, Türkiye'de milyonları aşan bir hayran kitlesi olan Kurtlar Vadisi Pusu reyting listesinde ilk sırada yer alırken ikinciliği ise aynı bölümün fragmanı takip etti.

Vadi sadece aldığı rekor reyting rakamları ile gündemdeki yerini her zaman korumayı başarıyor. Elde ettiği Kemik hayran kitlesi tarafından beğeni ile izlenen Kurtlar Vadisi pusu sevenleriyle olan Gönül bağını 10 yılı aşkın süredir devam ettiriyor.

Günümüzde bir çok dizinin çeşitli sebeplerle başlamadan bittiği veya başladıktan sonra yeterli ilgiyi göremediği için ekranlara veda ettiği göz önüne alındığında Vadi, izleyici kitlesinin sadakati ve ekibin başarısı herşeyi özetliyor.

Çıktığı ilk günden bu yana Türkiye'nin gündemine sessiz kalmıyor

Yaşamındaki adaletsizliklerin tatmin edilmeyen adalet duygusunun içinde biriktirdiği her türlü haksızlığı dile getiren, sonra da bu haksızlığı düzeltmeye çalışan yönü onu farklı kılıyor.

Bir çok izleyici Perşembe günü işinden evine erken geliyor, misafirliğe gitmiyor, Kurtlar Vadisi Pusu başladığında ekranın karşısına geçerek, diziyi kaçırmak istemiyor.

Dizi Türki Cumhuriyetleri'nde de izleniyor.

Türk dizilerinin yurt dışına açılmasıyla, Türkiye'nin tanıtımına olumlu katkı sunarken, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Irak olmak üzere bir çok ülkede beğeniyle izleniyor.