Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal’dan Vali Kaban’a Ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal’dan Vali Kaban’a Ziyaret

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve AK Partili meclis üyeleri ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret ederek, Ereğli için yeni bir sayfa açıldığını söyledi.

Kdz. Ereğli halkına hak ettiği hizmetleri sunmak ve ilçeyi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyleyen Uysal “30 Mart’ta Kdz. Ereğli için yeni bir sayfa açılmıştır. Bizim temel görevimiz 2019 yılına kadar çok çalışarak, yorulmak bilmeden bu sayfaya en güzel cümleleri yazmaktır. Bu hedefimizde emin adımlarla yürüyeceğiz. Karadeniz Ereğli Belediye olarak devletimizin tüm kurumları ve bütün sivil toplum örgütleri ile iyi ilişkiler içerisinde olacağız. Karadeniz Ereğli’ye çakılacak her çivide Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak gereken her türlü desteği vereceğiz” dedi.

VALİ KABAN: “EREĞLİ ZONGULDAK’IN GELİŞİMİNE ÖNEMLİ KATKI SUNMUŞTUR”
Zonguldak Valisi Ali Kaban ise Ereğli ilçesinin Zonguldak'ın ekonomik ve sosyal açıdan gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Uysal ve belediye meclis üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Kaban konuşmasında şunları söyledi; “Zonguldak Valisi olarak 30 Mart Yerel İdareler Seçimleri’nin tüm ülkemize ve Zonguldak’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Göreve seçilen bütün belediye başkanlarımızın ve il genel ve belediye meclis üyelerimizin, halka ve yaşadıkları kentlere en iyi hizmeti verebilmek adına bu göreve talip olduklarını biliyorum. Bu yolda da seçilen tüm arkadaşlarımıza üstün başarılar temenni ediyorum. Karadeniz Ereğli Zonguldak’ın en önemli kentlerinden biridir. Bugüne kadar gerek sosyal gerekse de ekonomik alanda, ilimizin gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur. Bu katkıların Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin yeni döneminde katlanarak artacağına yürekten inanıyorum.”
Kaynak: İHA