Duroğlu Beldesinin Hedefi İlçe Olmak

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları, Giresun'da çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Duroğlu Beldesinin Hedefi İlçe Olmak

Giresun Merkez Duroğlu Belde Belediyesi Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde bir program düzenledi.

Beldedeki düğün salonunda yapılan programda konuşan Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan, bu yıl kutlu doğumun ana temasının samimiyet olduğuna vurgu yaparak, samimiyetle hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kılıçarslan, halkın ikinci dönem göreve layık gördüğünü ve yeniden belediye başkanı seçtiğini belirterek şunları söyledi: "Bunun nedeni bizim halkımıza geçen beş yıl içerisinde bütün samimiyetimizle, iyi niyetimizle, imkanlarımızla hizmet etmeye çalışmamızdır. İmkanlarımız ne kadar kötü olursa olsun hizmet yapmada samimiyet varsa hedefine ulaşmak için hiçbir engel kalmıyor. Biz de bunu yaptık. Halkımızda bizdeki bu samimiyeti, bu gayreti görmüş olmalı ki bütün samimiyetleriyle bizi yeniden göreve getirdi. Biz bundan önce olduğu gibi gelecek beş yıl içerisinde de samimiyetimizden asla dönmeyeceğiz."
Duroğlu beldesinin hedefini yükselttiğini kaydeden Kılıçarslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz beş yıl önce göreve gelmeden beldemiz nüfus yetersizliğinden dolayı kapatılacak beldeler arasındaydı. Biz ise beldemizdeki mahalle sayısını 20’ye yükselttik.Beldemize geri dönüş sağladık.Bugün Giresun’un Çanakçı, Doğankent gibi bir çok ilçelerinden daha fazla nüfusa sahibiz.Hedefimiz artık yol,su sorunlarıyla uğraşmak değil, beldemizi ilçe yapmaktır. Çünkü beldemizin ulaşım sorunu da ,su sorunu da kalmamıştır."
Kutlu Doğum Haftası’nın ana temesının samimiyet olduğunu bir kez daha hatırlatan İl Müftüsü Muhittin Oral da yapılan ibadetlerin samimiyetle yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Kutlu Doğum Haftası etkinliği Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Ali Yılmaz'ın konferansıyla sona erdi.
Konferansa vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Kaynak: İHA