Afyonkarahisar Belediyesi'nin İştiraki Olan Yüntaş A.ş., 3'üncü Petrolünü Hizmete Açtı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin iştiraki olan YÜNTAŞ Anonim Şirketi’nin (A.Ş.) 3’üncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi'nde hizmete girdi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin İştiraki Olan Yüntaş A.ş., 3'üncü Petrolünü Hizmete Açtı

Kaplıca işletmesi hariç, 2009 yılına kadar zarar eden bir konumdan, akıllı politikalar sayesinde tüm işletmeleriyle kâr eden bir şirket haline gelen YÜNTAŞ A.Ş., akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Kâr potansiyelini her zaman yatırım ve hizmete dönüştüren YÜNTAŞ A.Ş., 2012 yılında Şeyh Şamil Bulvarı üzerinde hizmete giren ikinci akaryakıt istasyonunun ardından, üçüncü akaryakıt istasyonunu Milli Birlik Caddesi'nde hizmete sundu.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak hizmet vermeye başlayan akaryakıt istasyonu, kurban kesimi ve dualarla açıldı.

Açılışta konuşan YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, üçüncü akaryakıt istasyonunu Afyonkarahisar halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İstasyonun yaklaşık bir milyon liraya mal olduğunu belirten Sarlık, bu maliyeti karşılarken hiçbir şekilde borçlanmadıklarını ve kredi kullanmadıklarını kaydetti.

YÜNTAŞ A.Ş.'nin kendi öz kaynaklarıyla büyük çaplı yatırımları gerçekleştirebilecek bir şirket haline geldiğini belirten Sarlık, akaryakıt istasyonları ve diğer yatırımlarla kentin istihdamına ciddi anlamda katkı sağladıklarını ifade etti.

Yeni açılan istasyonda, YÜNTAŞ A.Ş.'nin diğer tüm istasyonlarında olduğu gibi kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinin birinci planda tutulacağını belirten Sarlık, istasyonun kente hayırlı olmasını diledi.

Modern görünümüyle büyük beğeni toplayan istasyonda, fırçalı ve basınçlı oto yıkama, market, taşıt tanıma sistemi, lastik ve su ölçüm saati gibi birçok hizmetin yer aldığı aktarıldı.
Kaynak: İHA