Güzel Konuşmayı Öğrendiler

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün Şubat ayında başlattığı diksiyon kursu tamamlandı.

Güzel Konuşmayı Öğrendiler
Kursu bitiren 23 kişinin belgeleri, Öğretmen evinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy’nda katıldığı törenle verildi.


Burhaniye’de Mehtap Güven’in öğretmenliğini yaptığı Diksiyon Kursu büyük ilgi gördü. Yaklaşık 45 gün devam eden kursa katılanlar, güzel konuşmayı öğrenmenin mutluluğunu yaşarken, Kurs Öğretmeni Mehtap Güven’e teşekkür etti. Tören öncesi bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Kurs öğretmeni Mehtap Güven’e teşekkür eden Müdür Toy, “İnsanlar hayat boyu her zaman bir şeyler öğrenmeli. Bu kurs çok güzel bir çalışma oldu. Bundan böyle Mehtap hanımdan kursların devamını isteyeceğiz. Katılımcı arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Bu güne kadar 202 adet kurs açtıklarını anlatan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin” Kursları açmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kursta, ben de çok şeyler öğrendim. Bir kere doğru nefes almayı bilmediğimizi öğrendim. Kurs sayısı ve çeşidini daha da artıracağız” dedi.

Kursiyerler adına söz alan Celal Caner de, kurs öğretmeni Mehtap Güven ve Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına teşekkür etti ve düşündüklerini daha iyi anlatabilmeyi öğrendiklerini söyledi.

.
Kaynak: İHA