Başkan Hançerli'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

30 Mart Yerel Seçimlerin ardından üçüncü kez seçilerek görevine kaldığı yerden devam eden Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye tebrik ziyaretleri sürüyor.

Başkan Hançerli'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Vatandaşlardan sivil toplum örgütlerine, siyasi partilerden, resmi kurum ve kuruluşlara, sendika yetkililerinden oda başkanlarına kadar yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi hafta boyunca ziyaret edenler Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve oda yönetimi, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve oda yönetimi, Hizmet-İş Konya Şube Başkanlığı, Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri, Memursen il temsilciliği, Bozkırlılar Vakfı, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Yönetimi ve Gençlik Kolları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan ve Yönetimi, AK Parti Altınekin Teşkilat Yönetimi, Konya Yazarlar Birliği Başkanlığı, Dernekler ile daha birçok kişi ve kuruluş oldu. Ziyaretlerde kuruluş temsilcileri 30 Mart yerel yönetimler seçiminde halkın teveccühü ile tekrar seçilerek yeniden göreve gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye görevinde başarılar diledi. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atılmış ki toplumda da karşılığı bulunmuş olduğunu ifade eden kuruluş yetkilileri, Karatay ilçesinin son 10 yılda sürekli olarak gelişim gösterdiği görüşünde birleştiler.

Misafirlerle tek tek ilgilenen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi:
"Halkımızın bize gösterdiği bu teveccühü hizmet olarak yine halkımıza yansıtacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabii ki geçmişte belediyecilik alanında edindiğimiz tecrübeler, birikimler, Karatay’ımızı her açıdan iyi tanımamız, hizmetlere olumlu olarak yansıyacaktır. Hizmette, istişareye önem veriyoruz. Bu nedenle hizmetlerin belirlenmesi, gelişmesi ve olgunlaşması aşamalarında her zaman sivil toplum kuruluşları, odalarımız resmi kurum ve kuruluşlarımızla istişareli bir halde olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Hançerli ayrıca Mevlana'nın diyarına hizmet etmenin ayrı bir haz verdiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA