Yavru Köpek Fatih'i Yaşama Bağladı

Milas M.

Yavru Köpek Fatih'i Yaşama Bağladı
Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören Fatih isimli öğrenci, sahiplendiği sokak köpeğiyle birlikte agresif kişilik özelliklerini terk ederek yaşama tutundu.
Yavru bir sokak köpeği, Milas M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören Fatih isimli öğrencinin hayatını değiştirdi. Sokakta bulduğu köpeğe bakmaya başlayan Fatih, agresif kişilik özelliklerini terk ederek uyumlu ve olumlu davranışlar sergilemeye başladı.

Her gün köpeğiyle ilgilenen öğrenci, köpeğinin ölümüyle büyük bir üzüntü yaşadı.

FATİH’İ YENİDEN HAYATA BAĞLADILAR
M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Kaya, Milas Hayvan Barınağı yetkilileri ile iletişime geçerek rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle barınağa bir ziyaret gerçekleştirdi. Köpeğini kaybedince büyük üzüntü yaşayan Fatih’in yeni bir köpeği sahiplenmesine yardımcı olan Milas Hayvan Barınağı’nda görevli Veteriner Hekim Fatih Yalçın, özel öğrencinin yeniden mutluluğu yakalamasına vesile oldu

BARINAK ZİYARETİ ÇOCUKLARIMIZA ÇOK İYİ GELDİ
Kurumda bakım ve rehabilitasyon hizmeti gören özel öğrencilerin katıldığı barınak ziyaretinin çocuklara çok iyi geldiğini, ziyaretin çocuklar üzerinde terapi etkisi yaptığını söyledi.

M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Kaya; sokaktaki bir yavru köpeğin Fatih’in ve diğer çocukların yaşamında olumlu değişim yaşamasını sağladığını belirterek şöyle konuştu: "köpeğin ölmesi üzerine büyük üzüntü yaşayan çocuklarımızı mutlu etmek için barınak görevlilerinin özverisi ve ilgisiyle hayvan barınağına ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret çok güzel geçti. Ayrıca, ziyarette Fatih’in yeniden bir köpeği oldu. Bir marangoz köpeğe kulübe hediye etti. Kurumdaki çocuklarımız yeni dostlarıyla artık daha mutlular. Özel öğrencilerimizden biri yemeğini, biri suyunu getirip köpekle ilgileniyor. Yaşanan bu mutlulukta payı olan herkese teşekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA