Suşehri Kaymakamı Perçi Açıklaması

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, "İlçemize bağlı 5 ya da 6 köyümüzün içme suyu sıkıntısı olduğunu biliyoruz ve içme suyu nasıl getirebiliriz, onun araştırmasını yapıyoruz" dedi.

Merkezi İstanbul'da bulunan Geminderesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce Suşehri ilçesinde bir otelde düzenlenen tanışma ve kaynaşma programında konuşan Perçi, "Yeni seçilen Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimizle istişare içerisinde olacağız. Yani şeffaf bir toplum olacağız. Özlenen bir Suşehri için yolumuza devam edeceğiz. Sivasımızın kıskandığı bir Suşehri olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İçme sularının dikkatli kullanılması gerektiğini belirten Perçi, "Tarımsal alanda içme sularını boşa harcamayalım" dedi.

Perçi, "İlçemize bağlı 5 ya da 6 köyümüzün içme suyu sıkıntısı olduğunu biliyoruz ve içme suyu nasıl getirebiliriz, onun araştırmasını yapıyoruz" ifadesini kullandı.
Geminderesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünsal Altan ise "Yeni seçilen Belediye Başkanımız Fazlı Yüksel ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerini tanımak amacıyla böyle bir program düzenledik. Gönül soframıza iştirak eden ilçe protokolümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Programa, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, daire amirleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile bazı köylerin muhtarları katıldı.

Kaynak: AA