Simav Sivil Toplum Meclisi'nden Bağımsız Aday Bakır'a Plaket

Simav Sivil Toplum Meclisi, ilçede bağımsız belediye başkan adayı olan Ali Bakır'ı, 30 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçime renk katması nedeniyle plaketle ödüllendirdi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, belediyeye ait düğün salonunda düzenlenen ödül töreninde, Bakır'ın şarkılarıyla seçim sürecinde adayların ve seçmenin heyecanını giderdiğini söyledi.

Bakır'ı, cesaretinden ve öz güveninden dolayı tebrik eden Özkan, "Bundan sonra Simav'ı harekete geçirmemiz lazım. İlçemizin durumu, malum. Simav geri kaldı ama dinamikleri, potansiyelleri var. Bunları, harekete geçireceğiz. Eynal, büyük değer. İnşallah, hep birlikte ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Bakır ise kendisine ödüle layık gören Simav Sivil Toplum Meclisi'ne ve ilçe halkına teşekkür ederek, şöyle konuştu:
"Simav'ımızdaki seçim atmosferinin sakin ve olaysız geçmesinden dolayı çok memnunum. Halkımızın belediye başkanı olarak seçtiği Süleyman Özkan ağabeyime ise görevinde başarılar diliyorum."
Simav Sivil Toplum Meclisi Başkanı Şeref Kazcıoğlu da "30 Mart'ta Ali Bakır olmasaydı, Simav daha gergin, sıkıntılı bir seçim geçirecekti" ifadesini kullandı.
Kazcıoğlu, konuşmanın ardından Bakır'a plaketini verdi. Özkan da seçimdeki rakibi Bakır'a, belediyenin plaketini takdim etti.
Etkinlikte ayrıca Anadolu Ajansı Simav muhabiri Zekeriya Türkel ile Simav'ın Sesi gazetesinden Mustafa Arıgümüş, seçim sürecinde doğru ve tarafsız görev yapmaları nedeniyle ödüllendirildi. Arıgümüş'e plaketi Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Raci Hazıroğlu, Türkel'e ise plaketi AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner tarafından verildi.


Kaynak: AA