Simav’ın Renkli Siması Bağımsız Aday Ali Bakır’a Centilmenlik Plaketi

Kütahya’nın Simav ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerine katılan SSK emeklisi Ali Bakır (58), Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ın yanı sıra Sivil Toplum Platformu üyeleri tarafından centilmenlik plaketiyle ödüllendirildi.

Simav’ın Renkli Siması Bağımsız Aday Ali Bakır’a Centilmenlik Plaketi

Belediye Başkanlığı için değişik partilere mensup 7 aday karşısında 25 yıllık hurdaya çıkmış aracı, klipleri, şarkıları ve sempatik tavırlarıyla mütevazi bir propaganda örneği sergileyen bağımsız aday Ali Bakır, vatandaşların gönlünde taht kurdu. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Belediye Başkanlığı yarışında 100 oy alan rakibi Ali Bakır’ın seçim sürecinde sergilediği örnek tavır ve davranışlarıyla yükselen seçim tansiyonu düşürdüğünü ve bu yüzden de centilmenlik plaketini hak ettiğini söyledi.

Bağımsız aday Ali Bakır’a centilmenlik plaketi takdimi için Belediye Yeni Düğün Salonunda sade bir tören düzenlendi.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği törende alkışlar arasında sahneye çıkan Ali Bakır’ı kutlayan Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan kendisini centilmenlik plaketiyle ödüllendirdi.

Ali Bakır’a ikinci centilmenlik plaketini Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Simav Muhtarlar Derneği ile Simav İnşaat ve Sanatkarlar Odası Başkanlarından oluşan sivil Toplum Platformu üyeleri takdim etti, yaşamında başarılar temennisinde bulundu.

Törende ayrıca seçim sürecinde tarafsız davrandıkları gerekçesiyle ilçede görev yapan 2 gazeteciye Sivil Toplum Platformu üyeleri tarafından plaket, Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından da çiçek takdim edildi.

Simav’ın Belediye başkanlığı için 30 Mart 2014’de girdiği seçimde değişik siyasi partilere mensup güçlü adaylara karşı zor koşullarda bağımsız olarak çetin bir mücadele örneği verdiğini ve 100 oy aldığını ifade eden Simav’ın sevimli ve sempatik başkan adayı Ali Bakır, “Simav halkının beni bu kadar çok sevdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bana oy verenlere de vermeyenlere de teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca benim için böylesine anlamlı ve hayatım boyunca unutamayacağım bir törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Herkesten helallik diliyorum. Plaketi evimde vitrinimin en güzel köşesinde sergileyeceğim” şeklinde konuştu.

Törende AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, Simav İnşaat ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Ergün, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar da hazır bulundu.
Kaynak: İHA