Milletvekili Şeker Başkan Üzülmez’i Tebrik Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Şeker Başkan Üzülmez’i Tebrik Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek başarılar dileyen milletvekli Şeker, belediye hatıra defterine iyi niyet temennileriyle tebriklerini kaydetti.

Ziyarette Kartepe Belediye meclis üyesi Sevim Balaban da hazır bulundu. Kocaeli’de yeni göreve seçilen belediye başkanlarına yönelik ilk ziyaretini Kartepe’den başlatan İlyas Şeker, “Bu seçim döneminde güzel bir netice elde ettik. Kocaeli’de tüm teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız bir ekip olarak güzel bir çalışma sergiledik ve karşılığını da aldık. Allaha şükür, büyükşehir belediyemizle birlikte 13 belediyemizin tamamını aldık. Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin başkanımızı tebrik ediyoruz. Bu vesileyle Şükrü başkanımızın bıraktığı yerden itibaren devraldığınız bayrağı daha da yüksek noktalara taşıyacak güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Her türlü desteğimizle yanındayız. Tekrar hayırlı olsun” dedi.

Milletvekillerinin destek veren ziyaretinden onur duyduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Milletvekilime çok teşekkür ediyorum. Bize bugünkü ziyaretiyle onur verdiler, güç verdiler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın milletvekilimizin bende ayrı bir yeri var. Özellikle belediyecilik döneminde kendisiyle birlikte iki yıla yakın İzmit Belediyesi’nde ben meclis üyesi başkan yardımcısıyken kendileri gurup başkanı meclis üyesi olarak çalıştık. Belediyeciliği kendilerinden öğrendik ve bu şekilde devam ediyoruz. Bu nedenle ziyaretleri bize onur veriyor güç veriyor. Siyasi büyüklerimizin, milletvekillerimizin, bakanımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacak, hem de Kartepe halkının bu yüksek teveccühünü boşa çıkarmayacak güzel hizmetleri bu dönemde Kartepe’ye yapma gayretinde olacağız. Kartepeyi, beklentilerin ötesinde güzel ve cazibe merkezi bir ilçe haline getiririz. Hem de siyasi büyüklerimizin, teşkilatımızın inşallah övünerek bahsedecekleri bir belediyeleri olur temennisiyle bende kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA