Kara Para Aşk 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kara Para Aşk 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 6. bölümüyle 16 Nisan Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 6. Bölüm özeti:

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

KARA PARA AŞK 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre ve Erkan Can da yer alıyor. Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...