Başkan Özkan’dan İşçilere Maaş Müjdesi

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 350 dolayında işçiyi kapsayan iki aylık maaşların en kısa sürede ödeneceğini bildirdi.

Başkan Özkan’dan İşçilere Maaş Müjdesi

Simav Belediyesinde çalışan 350 dolayında işçinin geçmiş döneme ait 2 aylık ödenmeyen maaşları bulunduğuna vurgu yapan Başkan Özkan, “Çalışanlarımızı mağdur etmeyeceğiz. Eski döneme ait ödenmeyen iki aylık maaşlarını en kısa sürede hesaplarına yatıracağız. Mağdur olmalarını istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Simav’da göreve hızlı başladıklarını dile getiren Başkan Özkan, ilk icraatının yapımı yılan hikayesine dönen hastane yapılacak yer konusuna çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye yaptırılacak 200 yataklı hastane binası için yaklaşık 3 yıldır yer sorunu yaşandığını ve inşaatın gecikmesinden dolayı vatandaşların sağlık alanında mağduriyet yaşadıklarını ifade eden Başkan Özkan, “Hastaneyi Belediyemize ait Leylekkürü mevkiindeki tapulu alana yapıyoruz. Belediye Meclisimiz ilk toplantısında yer konusunu çözdü. 11’i AK Partili, 4’ü MHP'li olmak üzere 15 belediye Meclis üyemiz ve bir de benim oyum ile bu alanı hastane yapımı için Sağlık Bakanlığına tahsis ettik. Tabelasını da astık. Simav yıllardır özlemini çektiği modern hastanesine en kısa sürede kavuşacak” dedi.

Eynal Kaplıcalarına yapılacak yıldızlı otel için de iki formül üzerinde durduklarını dile getiren Başkan Özkan, “Eynal Kaplıcalarına 150 yataklı 5 yıldızlı otel yapmak istiyoruz. Yapabilirsek Belediye olarak biz yapacağız. Belediye olarak gücümüzün yetmediğini aklımız kestiği takdirde hiç vakit geçirmeden özel sektörün 5 yıldızlı otel yapması için her türlü kolaylığı göstereceğiz. Her gelen müşterimiz önce otel soruyor. Otelsiz termal turizm hizmeti olmuyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA